Samtalsterapi, stödgrupper, kurser i stress, ilska, sömn och mycket mer.
Professionella terapeuter, psykologer, stödgrupper, kurser i mental hälsa, psykoedukation, gruppterapier mm. Vårt fokus är mental hälsa som hjälper utan att det kostar skjortan.
Föreställ dig en bättre version av dig själv – det är möjligt!
Gör ett snabbtest
Snabbt svar om din mentala hälsa och hur du mår.
Ta tempen på din mentala hälsa med nio kryssfrågor. Testet används av psykologer och psykoterapeuter världen över och skattar grad av nedstämdhet. Det är ingen formell diagnos, bara en indikation på hur du mår.

Gör testet
Slappna av, var dig själv och svara på nio frågor. Resultatet får du direkt.

Se din poäng
Beroende på ditt resultat får du en rekommendation om vad du kan göra för att förbättra din mentala hälsa.

Få en skjuts
Kanske är allt ok, kanske får du den skjuts du behöver för att kontakta en terapeut eller gå en kurs, kanske lära dig om sömn eller mindfulness.
Snabbtest – Din mentala hälsa
Kom vidare på egen hand
En kurs kostar bara motsvarande två till tre sessioner hos en psykolog. Kurserna ger dig värdefull kunskap för livet, men också ett bättre utgångsläge inför samtalsterapi. Börja du i terapi efter kursen har du ofta igen dina utlägg.
KBT-workshop
Online KBT-workshop i tio dagar som leds av en legitimerad terapeut. Du får grunderna i några centrala KBT-verktyg med möjlighet att bearbeta lättare problem.
Brevterapi för terapeuter
Utbildning för legitimerade psykoterapeuter och psykologer.
12
Pris från 520 kr för 50 min samtalsterapi
Från 520 kr upp till 1540 kr per 50 min session beroende på terapeut.
Medlemskapet får du gratis när du börjar i terapi. Fyll i formuläret högst upp så hittar vi en terapeut åt dig.

Inspiration och fakta
Gör en kopp te åt dig själv och hitta något i vår blogg som inspirerar dig.

Ofta bråk? Så slutar du rollspela i en dramatriangel
Ofta bråk hemma eller på jobbet? Får du roller du inte kan dig ur? Hamnar bråken ofta om samma sak? I så fall är du antagligen indragen i en eller fler dramatrianglar.
Dramatriangeln beskriver tre olika roller som personerna i relationen kan befinna sig i: Räddare, förövare och offer. Du kan ta dig ur dem om du lär dig hantera konflikter på ett annat sätt.

Sex saker du kan göra för att hitta tillbaka till din livsglädje
Att tappa livslusten leder till nedstämdhet som kan glida över i depression. Här är de 6 viktigaste sakerna du kan göra för att undvika det och få tillbaka och underhålla din livsglädje: Lär dig hantera det som stressar dig, få ordning på din dygnsrytm, se med humor på svårigheterna, bättra på självkänslan, ta hand om dig själv med bra mat, motion och umgås mer med dem tycker om.

ABC i stresshantering: 10 steg till ett lugnt liv
Det bästa du kan göra för att få ett lugnare liv att ta reda på orsakerna till varför du är stressad och göra något åt dem.
Följer du dessa tio steg kommer du få ett lugnare förhållningssätt till det som stressar dig. Det är nödvändigt för att få utrymme och energi till att få bort det som stressar och skapa en permanent hållbar livssituation.
Stegen är grundläggande och något som alla, nästan oavsett sin livssituation, då och då har glädje av att läsa igenom.

Det här behöver du veta för att hantera ilska
Ilskan är en viktig känsla som ofta sätter krokben för oss. Vi försöker ofta sopa den under mattan – den måste få uttryckas. Det är en kraft som behövs för skapa förändring och rätta till det som är fel. Ilska finns för att ge oss motivation, styrka och riktning. Den är en livskraft.
Ilska är alltså nödvändig, men den behöver inte vara otyglad. Den kan hanteras och användas på ett för alla bättre sätt än bara rå kraft som spretar och förstör. Lär vi oss inte hantera den, så kommer det märkas allra tydligast i relationer, där är det lätt att fastna i mönster som är svåra att bryta sig ur utan att relationen själv avslutas.
Jag får panik!
– Kan ni inte bara hjälp mig hitta en bra terapeut?
Ja det kan vi, och ofta har du en tid inom några timmar. Fyll bara i formuläret högst upp.
Första steget till en bättre mental hälsa kan vara en stödgrupp eller gruppterapi
Stödgrupper är för dig som känner behov att möta andra i liknande situation. Grupperna är online och leds av minst en legitimerad psykoterapeut eller psykolog.
