Ämne 1 av 0
Pågående

Så här fungerar Din stress

Utbränd
Vilka tankar och känslor påverkar din stress?

Den här veckan ska vi undersöka hur just din stress fungerar, hur den påverkar dig och vi ska jobba med dina tankar. Låter det konstigt? Innan varje känsla finns en automatisk tanke. Känslan är svår att ändra men om vi finner de automatiska tankarna kan man lättare förstå vad känslan kommer ifrån, eller i det här fallet – stressen.

Du är unik och det som ökar din stress kanske någon annan inte påverkas av alls – och tvärtom.

Den här veckan får du en annan typ av dagbok. Den fokuserar på tankar, känslor och beteenden. Du har kommit långt, nu går vi in på djupet. Det är viktigt att du lägger ner engagemang på mallen du får. Det är där du lär känna dina tankemönster. Därför har du färre lektioner att gå igenom den här veckan. Fokus ska vara på dina tankar. Men gå gärna tillbaka till tidigare avsnitt och använd dig av det du lärt dig, när du jobbar med mallen.

Under sista veckan i den här kursen kommer vi att sammanställa dina dagböcker och den här veckans mall. Därefter har du ett facit på hur du fungerar och hur du ska göra för att förebygga och hantera stress.

Nu sätter vi igång och jobbar med ditt beteende och dina tankar!

Click to access the login or register cheese

Hej 👋🏼

Fråga om vad du vill eller ge feedback. Vill du bli uppringd, skriv namn och nummer. Vi svarar vanligen inom nån timme mellan 8 och 17 vardagar.

Subscribe
Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tittut!

Fyll i din mejladress så får du alla nya artiklar och erbjudanden.