Ämne 1 av 0
Pågående

Välkommen till Bättre kost- och motionsvanor

Hej!

Så fantastiskt att du väljer att investera i dig själv, du är viktig!

Glad tjej med fruktkorg
Den här onlinekursen hjälper dig att förändra dina kost- och motionsvanor

Den här första veckan kommer du att få lära dig hur det fungerar att gå en onlinekurs hos Mentabee och grundläggande information om hur man förändrar sina vanor. Längre fram kommer du att få övningar och information som hjälper dig fram mot just ditt mål oavsett om det handlar om att äta nyttigare, komma igång med träningen eller på ett hälsosamt och långsiktigt sätt gå ner i vikt.

Under kursen kommer du även att få göra olika tester och övningar. Om du har ett medlemskap med samtalsstöd här på Mentabee kan du dela dina tester och övningar med din terapeut som har licens som kursledare. Exakt hur det går till kommer du att få mer information om när det är dags. Det är förstås frivilligt och det går bra att gå kursen helt enskilt också. Kursens finns även som premiumalternativ – det innebär att du kan gå kursen tillsammans med andra personer. Då träffas vi veckovis på webbinarier och det finns ett forum där du kan dela dina tankar, framsteg, hinder och förstås ta del av andras erfarenheter.

Kursen pågår i 7 veckor. Den här första veckan får du tillgång till två ämnen- “kom igång med kursen” och “kan man ens förändra sina vanor”. Därefter får du tillgång till ett ämne i veckan. Du behöver vara beredd att investera tid och energi. Du kommer att ha igen det i stora lass i framtiden.

Anledningen till att du inte får alla avsnitt på en gång är för att informationen behöver landa och för att du ska hinna göra övningarna innan vi går vidare. Hela kursen följer en röd tråd och varje moment är noga genomtänkt för att under sista veckan knytas ihop till en individanpassad verktygslåda för just dig. Du kan gå igenom lektionerna och göra övningarna hur många gånger du vill.

Du kommer också att för varje dag under veckan kartlägga dina beteenden. Det gör du genom att föra en särskild dagbok. Dagboken är viktig, hoppa inte över den även om det kan kännas frestande. Det tar bara några minuter att fylla i den.

Skulle du stöta på något problem med kursen kan du prata med din terapeut. Går du kursen enskilt utan stöd av terapeut tar du enkelt kontakt med supporten på Mentabee. Vi finns här för att hjälpa dig.

Nu kör vi!

Klicka på avsnittet “börja här” här nedan eller i menyn till vänster för att komma till ditt första avsnitt.

Click to access the login or register cheese

Hej 👋🏼

Fråga om vad du vill eller ge feedback. Vill du bli uppringd, skriv namn och nummer. Vi svarar vanligen inom nån timme mellan 8 och 17 vardagar.

Subscribe
Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tittut!

Fyll i din mejladress så får du alla nya artiklar och erbjudanden.