Ämne 1 av 0
Pågående

Välkommen till Stark oro (Covid-19)

Läkarteam
Det blir lättare att hantera sin oro när man förstår hur den fungerar

I den här kursen lär du dig om vad oro har för funktion och hur man kan göra för att hantera sin oro såväl kortsiktigt som långsiktigt. Oro fungerar likadant oavsett om det är oro för ett virus eller oro över något annat. Det är samma mekanismer som aktiveras och därför har alla som bättre vill förstå sin oro nytta av den här kursen.

Oron kommer inte försvinna efter kursen, vi behöver vår oro. Däremot kommer kursen hjälpa dig att se på oro på ett annat sätt. Det ger dig styrka och nya möjligheter hantera den.

Kursen har tagits fram för att ge människor möjlighet att hantera sin oro över Covid-19 och Pandemin. Den ovisshet och de förändringar och faror vi utsätts för har lett till att många känner av en påtagligt stark oro. Det är en naturlig och sund reaktion. Pandemin är ett hot som hela världen drabbats av och vi har goda anledningar att vara oroliga.

Men i den här oron ska vi också leva och för det finns all anledning att fräscha upp vår egen förmåga att hantera den oro vi känner. Det är vi själva som ska leda våra liv, inte vår oro och inte heller viruset.

Klicka på Kom igång för att fortsätta

Click to access the login or register cheese

Hej 👋🏼

Fråga om vad du vill eller ge feedback. Vill du bli uppringd, skriv namn och nummer. Vi svarar vanligen inom nån timme mellan 8 och 17 vardagar.

Subscribe
Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tittut!

Fyll i din mejladress så får du alla nya artiklar och erbjudanden.