Kort om Mentabee som ger dig hopp om bättre tider

Mentabee är en online community där man kan söka stöd, skapa meningsfulla kontakter, hitta en stödgrupp, gå en kurs och hitta en psykolog för samtal online eller på en mottagning.

Vi värderar mental hälsa och trygga meningsfulla relationer högt med målet att ge så många som möjligt en chans att förbättra sin mentala status och må bra utan att det kostar skjortan. Vi gör det genom att skapa kurser och stödgrupper och tjänster för terapeuter som är riktigt bra utan att mellanhänder, riskkapitalister och andra tar pengar emellan.

Här finns grundutbildade terapeuter, legitimerade psykoterapeuter och psykologer som erbjuder olika former av samtalsterapi för enskilda, par och gruppterapier. Vi erbjuder också kurser och andra utvecklingsvägar för dig som söker självhjälp med begränsat eller inget stöd av terapeut. Det vi erbjuder håller hög kvalitet och är terapeutiskt verksamt.

Namnet Mentabee är en fonetisk skrivning av det engelska uttrycket “Meant to be” och syftar på att alla människor föds med en positiv kärna som är vårt sanna jag – den vi är “menad att vara“.

Mentabee grundades av Björn Granberg som också är medgrundare till Dininsida psykoterapi i Stockholm. Företaget är registrerat i Sverige och har inga krav på avkastning (not for profit). Våra medarbetare finns för närvarande i Sverige och Italien.

Kontakta Mentabee

Vi svarar inom högst 48 timmar på svensk kontorstid, men vanligen efter bara ett par timmar.

  • För att prata med en terapeut eller någon annan använd knappen i fönstrets nederkant och ange namn, nummer och din fråga – så ringer vi tillbaka.
  • Mejla din fråga från knappen i fönstrets nederkant.
Click to access the login or register cheese