Bättre kost- och motionsvanor

KBT-baserat hälsoprogram för bättre kost- och motionsvanor.

Har du också provat olika dieter och träningsupplägg utan någon vidare framgång? Har du fallit tillbaka till “gamla” vanor efteråt? Vill du förändra dina vanor och ha stöd under vägen?

Ungefär 80% av allt vi gör sker efter automatiska omedvetna beslut. Först när vi lär känna våra omedvetna vanor kan vi förändra dem för gott. I det här KBT-baserade hälsoprogrammet får du rannsaka dina automatiska beteenden inom kost och motion, så att du kan börja forma nya och bättre kost- och motionsvanor.

Vad säger forskningen egentligen om kost och motion? Du får den senaste forskningen med kostråd och metoderna för att lyckas med dina nya vanor!

Efter avslutad kurs får du ett superfint diplom.

Kursinnehåll

Expandera alla

Kursledare

Annica Björkman Linnerud

Jag är KBT terapeut med en beteendevetenskaplig utbildning i botten. Jag är även delägare i Mentabee samt driver en mindre mottagning med ridterapi. Jag har störst erfarenhet av att arbeta med relationsproblem, stress, OCD, NPF, föräldraskap, oro och ångestdiagnoser av olika slag. Jag är övertygad om att alla människor gör så gott de kan för att hantera livets svängningar. Ibland behöver man hjälp för att få nya perspektiv på saker och ting. Jag är expert på teorin, du är expert på dig själv. Tillsammans hjälps vi åt för att finna rätt vägar. - Inte en enda människa ska behöva må dåligt - Jag är influerad av KBT, ACT och Motiverande samtal. Jag har jobbat med psykisk (o)hälsa i över 10år som skolkurator samt inom socialtjänsten som samtalsbehandlare och på en högre ansvarsnivå.

5 Kurser

Ej registrerad

Kurs kursinnehåll - dold med css

  • 8 Ämnen
  • 29 Lektioner
  • 6 Tester
  • Kurs Diplom
Click to access the login or register cheese
Vi är i en testfas och öppnar fullt ut först den 28 augusti