Brevterapi för psykoterapeuter

Nästa kursstart 12 jan 2021

Karin Holgersson · 25 sep 2017

Brevterapi för terapeuter är en utbildning för dig som är legitimerad psykoteraput eller psykolog med erfarenhet från klientarbete.

I kursen får du lära dig vad som skiljer när man möter sina klienter i textbaserad psykoterapi jämfört med när man möter klienterna i ett besöksrum. Du får omfattande kunskaper och hjälpmedel för att på ett effektivt ställa om en traditionell samtalsburen psykoterapeutisk process till en textburen.

Kursen går en till två gånger per år och inkluderar en heldags workshop i Stockholm och permanent tillgång till en privat diskussionsgrupp för brevteraputer.

Klicka på knappen för att göra en intresseanmälan. Du blir kontaktad när vi närmar oss full kurs.

Kursen tar högst 6 deltagare.

Kursledare

Karin Holgersson

Jag är en erfaren terapeut med flera inriktningar, och har hela mitt yrkesliv haft inriktning att främja människors livskvalitét. Är tacksam över att ha kunnat bidra till att individer vuxit i sina liv och börjat leva mer av sin inre potential. Under 16 års tid jobbade jag med människor i psykisk kris på Hjälplinjen 1177. Där erbjöd jag även stöd i brevterapi och besvarade olika problemområden inom psykisk hälsa. Jag har aktivt deltagit i utvecklande av onlineterapier, främst brevterapi där jag nu leder utbildningar för psykoterapeuter här på Mentabee. Vid kontakt med mina klienter är jag lyhörd och anpassar behandlingen till dig som söker. Jag har en helhetssyn på människan. Min träning i kroppsterapier som dansterapi, yoga mm, vävs ibland in i behandlingen när det stämmer för klienten.

1 Kurs

+5 har gått kursen
Bli medlem
Premium 12.500 Kr

Kurs kursinnehåll - dold med css

  • 8 Ämnen
  • 26 Lektioner
  • Kurs Diplom
Click to access the login or register cheese
Copy link
Powered by Social Snap