Känslokoll

Kommer hösten 2020

Vet du vad du känner?

Känslorna fyller en viktig funktion. Beroende på vad vi känner agerar vi på olika sätt. En känsla får oss att agera instinktivt, ofta innan vi ens själva hunnit registrerat känslan.

Våra känslor är medfödda och ser likadana ut över hela världen. Vissa forskare hävdar att vi har tusentals olika känslor. Dessa känslor har kategoriserats till nio grundkänslor.

Varje känsla har alltså en viss funktion och är kopplad till ett visst beteende. Det är supersvårt att ändra sina känslor – men att ändra sitt beteende är oftast fullt möjligt. Och det är precis vad du ska få lära dig i den här kursen.

Känslokoll är en kurs där du får identifiera dina egna känslor och träna på att förändra ditt beteende.
Du kan gå kursen själv eller grupp online.

VÄLKOMMEN!

Kursledare

Annica Björkman Linnerud

Jag valde att bli terapeut då jag alltid drivits av att hjälpa andra. När jag tex var 4år och tappade ett pommes på golvet slängde jag ner ett till för att den skulle slippa ligga där ensam. Jag är övertygad om att alla människor gör så gott de kan för att hantera livets svängningar. Ibland behöver man hjälp för att få nya perspektiv på saker och ting. Jag är expert på teorin, du är expert på dig själv. Tillsammans hjälps vi åt för att finna rätt vägar. - Ingen ska behöva må dåligt - Jag är influerad av KBT, ACT och Motiverande samtal. Jag har jobbat med psykisk (o)hälsa i över 10år som skolkurator samt inom socialtjänsten som samtalsbehandlare och på en högre ansvarsnivå.

4 Kurser

Ej registrerad
Gratis för medlemmar

Kurs kursinnehåll - dold med css

  • 1 Ämne
  • 9 Lektioner
Click to access the login or register cheese
Copy link
Powered by Social Snap