Stark oro (Covid-19)

Kursen är gratis med koden covid19.

Känner du en stark oro?  Oavsett om det handlar om oro för en pandemi eller något annat. Det är samma mekanismer i kroppen som aktiveras. Därför har alla som vill förstå sin oro nytta av den här kursen.

Oro fungerar på samma sätt oavsett om det handlar om oro för ett virus eller oro över andra saker. Det är samma mekanismer i kroppen som aktiveras. Därför har alla som vill förstå sin oro nytta av den här kursen.

Den här kursen kommer inte ta bort din oro. Det är inte så oro fungerar. Vi behöver vår oro. Däremot kommer du efter kursen att se på din oro på ett annat sätt och kunna hantera oron och rädslan mer kraftfullt och vända det till en styrka.

Den här onlinekursen togs fram i syfte att hantera sin oro i tid med Covid-19 (Coronaviruset). Oron är för många otroligt jobbig påtagligt. C-19 är ett stort hot som hela världen möts av. En pandemi. Vi bör vara oroliga. Men i den här oron ska vi också leva. Det finns en fortsättning efter C-19 och det finns fina saker även i elände.

Person with mask at laptop
Det blir lättare att hantera sin oro när man förstår hur den fungerar

Ämnen i kursen

Kursen är uppbyggt på tre olika ämnen (ja, plus information om hur själva kursen fungerar). Inom varje ämne finns det flera avsnitt där du får information och övningar. För att befästa kunskapen ordentligt och se så att du är redo att gå vidare får du upprepa det du lärt dig genom olika “check-outs”. Avsnitten bygger på varandra men när du gjort klart ett avsnitt kan du hoppa fram och tillbaka i avsnitten hur du vill utifrån vad just du behöver.

  1. Såhär fungerar onlinekurserna på Mentabee
  2. Vad är oro egentligen
  3. Vad kan man göra åt oro
  4. Framtidsplanering

Motverkar och förebygger

– Depression
– Handlingsförlamning
– Negativa mönster
– Förnekelse

Efter avklarad kurs får du ett fint diplom.

Girl worried over world

Kursledare

Annica Björkman Linnerud

Jag är delägare på Mentabee och KBT terapeut med en beteendevetenskaplig utbildning i botten. Jag är otroligt tacksam över möjligheten att få hjälpa andra människor genom psykologin och framförallt genom kognitiv beteendeterapi, det fungerar verkligen! - Inte en enda människa ska behöva må dåligt -

6 Kurser

+4 har gått kursen
Ej registrerad

Kurs kursinnehåll - dold med css

  • 4 Ämnen
  • 18 Lektioner
  • 4 Tester
  • Kurs Diplom
Click to access the login or register cheese
Vi är i en testfas och öppnar först i höst
172 views
Copy link
Powered by Social Snap