Stark oro (Covid-19)

Kursen är gratis med koden covid19.

Den här onlinekursen togs fram i syfte att hantera sin oro i tid med Covid-19 (Coronaviruset). Oron är för många otroligt jobbig påtagligt. C-19 är ett stort hot som hela världen möts av. En pandemi. Vi bör vara oroliga. Men i den här oron ska vi också leva. Det finns en fortsättning efter C-19 och det finns fina saker även i elände.

Oro fungerar på samma sätt oavsett om det handlar om oro för ett virus eller oro över andra saker. Det är samma mekanismer i kroppen som aktiveras. Därför har alla som vill förstå sin oro nytta av den här kursen.

Den här kursen kommer inte ta bort din oro. Det är inte så oro fungerar. Vi behöver vår oro. Däremot kommer du efter kursen att se på din oro på ett annat sätt och kunna hantera oron och rädslan mer kraftfullt och vända det till en styrka.

Motverkar och förebygger

– Depression
– Handlingsförlamning
– Negativa mönster
– Förnekelse

Efter avklarad kurs får du ett diplom.

Kursledare

Annica Björkman Linnerud

Jag är KBT terapeut med en beteendevetenskaplig utbildning i botten. Jag är även delägare i Mentabee samt driver en mindre mottagning med ridterapi. Jag har störst erfarenhet av att arbeta med relationsproblem, stress, OCD, NPF, föräldraskap, oro och ångestdiagnoser av olika slag. Jag är övertygad om att alla människor gör så gott de kan för att hantera livets svängningar. Ibland behöver man hjälp för att få nya perspektiv på saker och ting. Jag är expert på teorin, du är expert på dig själv. Tillsammans hjälps vi åt för att finna rätt vägar. - Inte en enda människa ska behöva må dåligt - Jag är influerad av KBT, ACT och Motiverande samtal. Jag har jobbat med psykisk (o)hälsa i över 10år som skolkurator samt inom socialtjänsten som samtalsbehandlare och på en högre ansvarsnivå.

5 Kurser

+4 har gått kursen
Ej registrerad

Kurs kursinnehåll - dold med css

  • 4 Ämnen
  • 14 Lektioner
  • 7 Tester
  • Kurs Diplom
Click to access the login or register cheese
Vi är i en testfas och öppnar fullt ut först den 28 augusti