Stress

Gå kursen enskilt - börja redan idag.
Eller i grupp, vi har löpande kursstarter under året. 

Nästa gemensamma kursstart för : 28 september. Förändra dina vanor tillsammans med andra i liknande situation 

Lär dig hantera din stress på 8 veckor!

Du skaffar dig dina unika verktyg för att kunna hantera din stress såväl akut som långsiktigt. Kursen är uppbyggt på KBT (kognitiv beteendeterapi) som är en ledande metod när det handlar om att förändra sina vanor.

Varje vecka får du nya övningar och ny information som tar dig ett steg längre det liv du vill leva.

Kursen avslutas med ett kunskapstest. Inte för att kontrollera dig utan för att även det är ett sätt att lära. Du får göra om testet hur många gånger du vill och alla svar finns i kursen.

När du är helt färdig får du ett fint diplom!

-Välkommen-

Kursinnehåll

Expandera alla
Ämnets innehåll
0% slutfört 0/1 steg

Kursledare

Annica Björkman Linnerud

Jag är KBT terapeut med en beteendevetenskaplig utbildning i botten. Jag är även delägare i Mentabee samt driver en mindre mottagning med ridterapi. Jag har störst erfarenhet av att arbeta med relationsproblem, stress, OCD, NPF, föräldraskap, oro och ångestdiagnoser av olika slag. Jag är övertygad om att alla människor gör så gott de kan för att hantera livets svängningar. Ibland behöver man hjälp för att få nya perspektiv på saker och ting. Jag är expert på teorin, du är expert på dig själv. Tillsammans hjälps vi åt för att finna rätt vägar. - Inte en enda människa ska behöva må dåligt - Jag är influerad av KBT, ACT och Motiverande samtal. Jag har jobbat med psykisk (o)hälsa i över 10år som skolkurator samt inom socialtjänsten som samtalsbehandlare och på en högre ansvarsnivå.

5 Kurser

Ej registrerad
eller SEK 3950

Kurs kursinnehåll - dold med css

  • 9 Ämnen
  • 41 Lektioner
  • 6 Tester
  • Kurs Diplom
Click to access the login or register cheese
Vi är i en testfas och öppnar fullt ut först den 28 augusti