Stress

Gå kursen enskilt - börja redan idag.
Eller i grupp, vi har löpande kursstarter under året. 

Nästa gemensamma kursstart för : 29 November. Förändra dina vanor tillsammans med andra i liknande situation 

Lär dig hantera din stress!

Här skaffar du dig dina unika verktyg för att kunna hantera din stress såväl akut som långsiktigt. Kursen är uppbyggt på KBT (kognitiv beteendeterapi) som är en ledande metod när det handlar om att förändra sina vanor.

Varje vecka får du nya övningar och ny information som tar dig ett steg längre det liv du vill leva.

Kursen avslutas med ett kunskapstest. Inte för att kontrollera dig utan för att även det är ett sätt att lära. Du får göra om testet hur många gånger du vill och alla svar finns i kursen.

När du är helt färdig får du ett fint diplom!

-Välkommen-

Kursinnehåll

Expandera alla

Kursledare

Annica Björkman Linnerud

Jag valde att bli terapeut då jag alltid drivits av att hjälpa andra. När jag tex var 4år och tappade ett pommes på golvet slängde jag ner ett till för att den skulle slippa ligga där ensam. Jag är övertygad om att alla människor gör så gott de kan för att hantera livets svängningar. Ibland behöver man hjälp för att få nya perspektiv på saker och ting. Jag är expert på teorin, du är expert på dig själv. Tillsammans hjälps vi åt för att finna rätt vägar. - Ingen ska behöva må dåligt - Jag är influerad av KBT, ACT och Motiverande samtal. Jag har jobbat med psykisk (o)hälsa i över 10år som skolkurator samt inom socialtjänsten som samtalsbehandlare och på en högre ansvarsnivå.

4 Kurser

Ej registrerad
eller SEK 3950

Kurs kursinnehåll - dold med css

  • 9 Ämnen
  • 39 Lektioner
  • 12 Tester
  • Kurs Diplom
Click to access the login or register cheese
Copy link
Powered by Social Snap