Ut ur ensamheten

Kommer hösten 2020

Johanna · 3 jul 2020

Alla har perioder i livet när en känsla av ensamhet tynger ner. Ensamhet är ofrivilligt – så brukar man säga, till skillnad mot att vara själv som är något man väljer. Men den som valt att vara själv, kan ha gjort det för att slippa känna sig ensam. Ensamhet har många aspekter och det finns mer att lära om orsaker till ensamhet och ensamhetens konsekvenser än man kanske tror.

Är du ensam just nu, eller bara vill veta mer om ensamhet, varför vi känner ensamhet och lite om hur man kommer ur ensamhet, då är det här kortkursen för dig.

Ensam astronaut

Kursledare

Johanna

Johanna Grönhaug är utbildad kognitiv beteendeterapeut steg 1 samt beteendevetare med inriktning psykologi. Hon arbetar inom KBT-behandling av tvångssyndrom, ångestproblematik, specifika fobier och depressioner. Johanna har även gedigen erfarenhet av förståelse för hur svårigheter kopplade till olika neuropsykiatriska diagnoser kan te sig i vardagen. Tidigare har Johanna arbetar med familjerådgivning och parterapi samt kbt behandlingar gentemot barn, ungdomar och vuxna. Specialinriktning inom kognitiv beteendeterapi har Johanna inom internet kbt behandlingar och social ångest. Johanna är influerad av medveten närvaro och self-compassion och skapar skräddarsydda behandlingar utifrån patientens mål med behandlingen vilket skapas genom god allians och tillit.

1 Kurs

Ej registrerad
Denna kurs är för närvarande stängd450 kr

Kurs kursinnehåll - dold med css

  • 5 Ämnen
  • 5 Lektioner
  • 1 Test
Click to access the login or register cheese
Copy link
Powered by Social Snap