Ämne 1, Lektion 1
Pågående

Att känna mening i livet

Vad meningen i livet är kan vara den största frågeställningen vi bara kanske finner ett svar på. Att känna mening med livet är däremot en annan ställning. När pandemin tog över världen med storm kom vi både närmare varandra som medmänniskor men fysiskt längre bort från våra nära.

friends
Ibland är det bästa vi har närmare än vi tror

När vi söker efter meningen i livet söker vi många gånger en meningsfull vardag. Ett vardagsliv av skratt och kärlek och medveten närvaro. Det som är en mening i livet för din granne behöver dock inte vara densamma för dig.

Genom att börja fokusera på delar av ditt nuvarande liv som uppskattas av dig bygger vi sakta upp en meningsfullhet i nuet. Innan en permittering kan meningen just då i ditt liv ha varit att arbeta och god balans mellan vila och jobb. I en permittering tvingas vi att lägga märke till det som är omkring oss just nu. Oavsett om det är skrattande barn på gården nedanför eller och det är att kunna tita på ett till avsnitt av din favorit serie.

Nedanför fyller du i ett formulär med inriktning tacksamhet och acceptans

Click to access the login or register cheese

Hej 👋🏼

Fråga om vad du vill eller ge feedback. Vill du bli uppringd, skriv namn och nummer. Vi svarar vanligen inom nån timme mellan 8 och 17 vardagar.

Subscribe
Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tittut!

Fyll i din mejladress så får du alla nya artiklar och erbjudanden.