Ämne 1, Lektion 1
Pågående

Dagbok

Att skriva dagbok är en viktig del när det handlar om att förändra sina vanor. Visste du att ca 80% av det vi gör sker per automatik? Som att vi tänder lampan när vi kommer hem, vi gör det bara utan att tänka eller reagera på vårt beteende. Det hade förstås varit jobbigt att processa allt vi gör, men nu vill vi ju förändra de där automatiska beteendena och för att göra det behöver vi först veta hur de ser ut. Många som skriver dagbok på ett strukturerat sätt som denna upptäcker nya saker om sig själv, säkert du också.

Fyll i dagboken varje dag. Hur har det gått med kosten och motionen? Hur har motivationen sett ut? Har det hänt något övrigt under dagen som påverkat? Även om det tar tid att rannsaka dina beteenden så har du igen det i framtiden.

På videon ser du ett exempel på hur du kan använda dagboken.

Här kan laddar du ner din dagbok. Skriv ut den eller rita av den på ett papper om du inte har tillgång till en skrivare.

Click to access the login or register cheese

Hej 👋🏼

Fråga om vad du vill eller ge feedback. Vill du bli uppringd, skriv namn och nummer. Vi svarar vanligen inom nån timme mellan 8 och 17 vardagar.

Subscribe
Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tittut!

Fyll i din mejladress så får du alla nya artiklar och erbjudanden.