Ämne 1, Lektion 1
Pågående

Planering och praktiska saker

Du är förmodligen supertaggad just nu men ofta faller motivationen med tiden. Därför ska du få skapa en planering för arbetet med den här kursen och sätta ett mål med vad du vill uppnå. Var inte orolig, vi hjälps åt.

Yes No
Det är lätt att hitta tid för att skapa en förändring när man är motiverad, men motivationen brukar tyvärr inte hålla i sig och då är det bra med en plan

Börja med att fundera lite på följande:
(Du kommer snart att få guidning vidare).

 1. Tidsinvestering
  Börja med att fundera på hur mycket tid du vill och kan lägga ner på kursen. Du behöver lägga minimum 30 min i veckan. Det kommer förstås att vara olika beroende på ämne och vecka, men på ett ungefär. Det gör inget om det inte blir som du planerat, det är ändå bra att sätta upp lite ramar att luta sig emot.
 2. Kalender
  Ta fram din kalender. Planera in när du ska sitta med onlinekursen. Ska du sitta en stund varje kväll? Kanske på lunchen fem dagar i veckan? Vad kan fungera för dig? Det är inte ristat i sten här heller utan ska bara fungera som ett riktmärke. Det är ju det som är så bra med onlinekurser, man kan gå dem när man vill och i princip varifrån man vill.
 3. Slutdatum
  Kursen tar totalt 5 veckor om du går den regelbundet. Om du inte går den som premiumkurs tillsammans med andra kan du sprida ut tiden hur du vill. Kanske behöver du pausa någon vecka eller vill ta det i långsammare takt. Allt är ok. Sätt ett datum för när du vill vara klar, det behöver vara minst fem veckor fram i tiden. Det gör inget om du inte håller ditt slutdatum, oförutsedda saker kan ju ske, det är bara ett riktmärke.
 4. Belöning
  När du är färdig förtjänar du en riktigt fin belöning! Nog för att kunskapen och diplomet i sig är en belöning – du är även värd något fint eller kanske en upplevelse. Vad ska du få för belöning av dig själv?
Click to access the login or register cheese

Hej 👋🏼

Fråga om vad du vill eller ge feedback. Vill du bli uppringd, skriv namn och nummer. Vi svarar vanligen inom nån timme mellan 8 och 17 vardagar.

Subscribe
Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tittut!

Fyll i din mejladress så får du alla nya artiklar och erbjudanden.