Mentabee för terapeuter

Här finns alla tjänster du behöver för att arbeta online med dina klienter, patienter eller grupper.

Du spar tid och pengar och ditt arbete blir roligare och mer intressant.

Perfekta lösningar för dig som arbetar med samtalsterapi

Fördelar du vinner med Mentabee

psykolog katalog profilsida

Profilsida

Ge dina blivande klienter en tydlig presentation av vad de kan förvänta sig av dig som terapeut. Du har full kontroll över din profilsida och kan uppdatera den när du vill. Sidan indexeras på google och andra sökmotorer.

Mottagningen på karta

Har du en mottagning med fast adress kan dina klienter hitta den direkt på en sökbar karta. Sökmotoroptimerat såklart så att din mottagning även hittas via sökmotorer som Google, Bing, Ecosia, DuckDuckGo m fl.

Säker uppföljning i Sessioner

Hjälp dina klienter med säkra meddelanden ordnade i Sessioner. Öka värdet på dina tjänster genom att erbjuda guidning genom kurser (psykoedukation), ge och ta emot hemuppgifter och tester. Följ upp klienternas åtaganden, ge feedback, samla dokument, överenskommelser osv.

Kollegor att samarbeta med

I Stödgruppen för terapeuter har du en trygg kontakt med andra terapeuter. Ge och få hjälp, byt erfarenheter, hitta handledare. Alla våra grupper är etiska. Här finns inga troll, inga botar och det är reklamfritt. Det är en community som du vet att du kan lita på och där din data inte vandrar vidare.

Gruppen har diskussionsforum, gruppmöten via zoom, meddelanden, vänkontakter, undergrupper, gemensamt dokumentarkiv med mera.

Bokningskalender

Dina klienter bokar och kan boka om. Bokningsbekräftelse och påminnelser via mail och SMS.

Betalning i förskott och pengarna kommer direkt in på ditt konto.

Kvalitetsenkäter både innan och efter terapin

Anonym feedback är viktigt för att utvecklas som terapeut. Därför får dina klienter möjlighet att dela sina förväntningar inför terapin med en serie skattningsfrågor. Efter terapin får de svara på samma frågor om hur förväntningarna uppfylldes, med möjlighet att också lämna ett personligt omdöme,

Zoom Pro

Zoom är integrerat i både bokningskalendern och i grupper. Zoom Pro ingår utan extra kostnad i våra Pro konton.

Gruppintegreringen (bilden) innebär att du med ett par klick kan schemalägga webinarer i grupper där är organisatör eller moderator.

Vad vi värdesätter

Det här skiljer Mentabee från andra och gör oss unika

Team med eget kurs- och grupputbud

Med Pro Team får du en egen Teamgrupp. Där kan du skapa undergrupper som du och ditt team använder för egna onlinekurser, stödgrupper med mera som ni erbjuder era klienter eller patienter.

Allt du behöver för att hålla kurser, ha seminarier och stödgrupper online

Organisera slutna grupper med gruppmöten i Zoom, privata- och gruppmeddelanden, diskussionsforum med rapporteringsfunktion, bild- och videodelning, mm mellan gruppmedlemmarna. Tidslinje för snabb överblick. Som organisatör har du möjlighet att lägga till en annan terapeut som assistent.

Direktanslut klienter, patienter och gruppdeltagare

Med en personlig kod som du kan ge dina klienter eller gruppdeltagare kan de anslutas direkt till dig, till ditt Team, en stödgrupp eller en kurs utan att behöva betala. Köp de av oss och ge bort, eller sälj dem till ett pris du sätter själv.

Affiliateprogram

Som affiliate (Ambassadör) tjänar du på att rekrytera nya terapeuter till Mentabee. Du får en personlig kod som ger den du rekryterar viss rabatt och du själv får 40 procent av deras första betalning. Läs mer här.

* För Mini måste du ha en grundutbildning i psykoterapi (steg 1). Planerna Pro och Pro Team är öppna för dig som är legitimerad psykoterapeut, psykolog eller har en motsvarande utländsk utbildning. Har du minst åtta års dokumenterad erfarenhet på heltid och flera vidareutbildningar men ingen legitimation kan vi göra undantag från leg-regeln till Pro-konton. Kontakta oss i så fall innan du betalar.

Click to access the login or register cheese

Hej 👋🏼

Fråga om vad du vill eller ge feedback. Vill du bli uppringd, skriv namn och nummer. Vi svarar vanligen inom nån timme mellan 8 och 17 vardagar.

Subscribe
Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

500 kr!

Välkommen kära vänner till Marc! Få 500 kr rabatt genom att använda koden “marc” i fältet för rabatt när du checkar ut.

Kom ihåg koden, välj ditt paket och klicka kom igång!