Mentabee

Mentabee är en online community att bli medlem i när man söker stöd, för att få möjlighet att ge stöd, för att skapa meningsfulla kontakter och för konventionell psykoterapi. Vi värderar mental hälsa och trygga meningsfulla relationer högt med målet är att ge så många som möjligt en chans att förbättra sin mentala hälsa och må bra utan att det kostar skjortan.

Här finns grundutbildade terapeuter, legitimerade psykoterapeuter och psykologer som erbjuder olika former av samtalsterapi för enskilda, par och gruppterapier. Vi erbjuder också kurser och andra utvecklingsvägar för dig som söker självhjälp med begränsat eller inget stöd av terapeut. Det vi erbjuder håller hög kvalitet och är terapeutiskt verksamt.

Namnet Mentabee är en fonetisk skrivning av det engelska uttrycket “Meant to be” och syftar på att alla människor föds med en positiv kärna som är vårt sanna jag – den vi är “menad att vara“.

Mentabee grundades av Björn Granberg som också är medgrundare till Dininsida psykoterapi i Stockholm. Företaget är registrerat i Sverige och har inga krav på avkastning (not for profit). Våra medarbetare finns för närvarande i Sverige och Italien.

Kontakta Mentabee

Vi svarar inom högst 48 timmar på svensk kontorstid, men vanligen efter bara ett par timmar.

  • För att prata med en terapeut eller någon annan använd knappen i skärmens nederkant och ange namn, nummer och din fråga – så ringer vi tillbaka.
  • Mejla din fråga från knappen i skärmens nederkant.
Click to access the login or register cheese

Hej 👋🏼

Fråga om vad du vill eller ge feedback. Vill du bli uppringd, skriv namn och nummer. Vi svarar vanligen inom nån timme mellan 8 och 17 vardagar.

Subscribe
Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.